ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ 216 900 1212 Δευτέρα - Παρασκευή: 09:00 - 18:00
× Κλείσιμο
0 0,00 € Καλάθι

Τρόποι Πληρωμής

Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό:
Επιλέγοντας τραπεζική κατάθεση ως τρόπο πληρωμής, η εξόφληση παραγγελίας μαζί με τα συμφωνηθέντα έξοδα π.χ. μεταφοράς, πρέπει να ολοκληρωθεί και επιβεβαιωθεί διατραπεζικά, προκειμένου να ξεκινήσει η διαδικασία επεξεργασίας του αιτήματος παραγγελίας σου και η δέσμευση των προϊόντων που περιλαμβάνονται σε αυτήν. 
Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας θα σας αποσταλεί αυτόματο ηλεκτρονικό μήνυμα με τον κωδικό παραγγελίας που αποτελεί και την αιτιολογία κατάθεσης, προκειμένου να γίνει η ταυτοποίηση παραγγελίας - πληρωμής .

Μπορείς να κάνεις την κατάθεση στον παρακάτω λογαριασμό:

Eurobank (IBAN): IBAN: GR7502606070000000200483186
Δικαιούχος:  SALES PER MINUTE SPM NETWORK IKE

Εν συνεχεία θα πρέπει να μας αποστείλεις αντίγραφο της συγκεκριμένης κατάθεσης στο e-mail: finance@spm-network.com. 
Μετά τη λήψη έγκυρου αντίγραφου κατάθεσης του συνολικού ποσού ακολουθείται η διαδικασία της επεξεργασίας και της επιβεβαίωσης παραγγελίας και σου αποστέλλονται τα σχετικά ηλεκτρονικά μηνύματα ή/και τα μηνύματα στο e-mail και κινητό τηλέφωνο που μας έχεις δηλώσει. 
Σε περίπτωση μη λήψης αντιγράφου εντός 7 ημερολογιακών ημερών ή μη λήψης έγκυρου αντιγράφου κατάθεσης του συνόλου του ποσού η παραγγελία σου θα ακυρώνεται αζημίως. Σε περίπτωση ακύρωσης ή τροποποίησης της παραγγελίας σου μέχρι την αποστολή του(ων) προϊόντος(ων) θα ακολουθείται διαδικασία άτοκης επιστροφής των χρημάτων σου, κατόπιν επικοινωνίας μαζί σου με έναν από τους ανωτέρω αναφερόμενους τρόπους επικοινωνίας (άρθρο 3 γ ανωτέρω) προκειμένου να μας δώσεις τον αριθμό τραπεζικού λογαριασμού στον οποίο επιθυμείς να γίνει η κατάθεση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Σε περίπτωση μεταφοράς χρημάτων από άλλη τράπεζα τα έξοδα της Τράπεζας του Δικαιούχου επιβαρύνουν αποκλειστικά τον αγοραστή! Ο αγοραστής θα πρέπει να επιλέξει στην διαδικασία πληρωμής μέσω ebanking ή κατάθεσης σε ταμείο την επιλογή για επιβάρυνση των εξόδων και των 2 τραπεζών.

Πληρωμή με χρεωστική / πιστωτική κάρτα : 

Η πληρωμή της παραγγελίας σου γίνεται με την πιστωτική σου κάρτα στο ασφαλές σύστημα συναλλαγών της Eurobank (Visa, Visa Electron, Mastercard, Maestro).