ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ 216 900 1212 Δευτέρα - Παρασκευή: 09:00 - 18:00
× Κλείσιμο
0 0,00 € Καλάθι

Ακύρωση - Παραλαβή - Έλεγχος

Ακύρωση παραγγελίας
Ακύρωση της παραγγελίας δύναται να γίνει στις κάτωθι περιπτώσεις :
Πριν ολοκληρωθεί η παραγγελία, κατά τη διάρκεια της ηλεκτρονικής διαδικασίας της παραγγελιάς μπορείτε να πατήσετε το κουμπί «Ακύρωση». Κάνοντας «κλικ» σε αυτό διακόπτεται αυτόματα η διαδικασία παραγγελιάς.
Εάν έχει ολοκληρωθεί η ηλεκτρονική παραγγελία αλλά δεν έχει αποσταλεί ακόμα το προϊόν μπορείτε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του δικτυακού τόπου, ή με αποστολή email στο orders@spm-network.com και ένας συνεργάτης μας θα αναλάβει την ακύρωσή της παραγγελιάς σας.
Μετά την παραλαβή του προϊόντος επικοινωνήστε μέσω της φόρμας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του δικτυακού τόπου, ή με αποστολή email στο orders@spm-network.com κάνοντας αίτημα υπαναχώρησης. Ένας συνεργάτης μας θα σας εξυπηρετήσει άμεσα και θα σας ενημερώσει για όλες τις επιλογές σας.


Παραλαβή & Έλεγχος Παραγγελίας 
Κατά την παραλαβή θα πρέπει να γίνει ποσοτικός και ποιοτικός έλεγχος της παραγγελίας.
Σε όλες τις περιπτώσεις στις οποίες με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα του spm-network.com διακινήθηκαν  λανθασμένα προϊόντα (λάθος στην λήψη της παραγγελίας, στην τιμολόγηση και στην αποστολή) ή  ελαττωματικής ποιότητας (κατεστραμμένα κατά την μεταφορά ή με κακή συσκευασία) θα πρέπει εντός 2 εργάσιμων ήμερων να επικοινωνήστε μέσω της φόρμας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του δικτυακού τόπου, ή με αποστολή email στο orders@spm-network.com δηλώνοντας τις διαφορές. 
Προσοχή η επιστροφή πρέπει να γίνει άμεσα και το προϊόν να επιστρέψει ακριβώς στην κατάσταση παραλαβής, με το σύνολο των εξαρτημάτων του, των εντύπων που το συνοδεύουν και της συσκευασίας του. Θα πρέπει επίσης να είναι συσκευασμένα το καθένα ξεχωριστά και με τέτοιον τρόπο, ώστε να μην υποστούν ζημιά κατά την μεταφορά τους.  
Επιπλέον, για όλες τις περιπτώσεις θα πρέπει το προϊόν προς επιστροφή ή αντικατάσταση να συνοδεύεται απαραίτητα με Δελτίο Αποστολής και Αντίγραφο του παραστατικό αγοράς.

Σε οποιαδήποτε περίπτωση, για τα επιστρεφόμενα προϊόντα,  εκδίδεται σχετικό  πιστωτικό  τιμολόγιο, ενώ αποκλείεται η επιστροφή χρημάτων.